SNELLE & PROFESSIONELE UITVOERING VAN
UW SCHILDER- EN RENOVATIEWERKEN…

Contacteer ons!

Shop navigation

TRIMETAL

Voor elke job het juiste product

Een uitgebreid assortiment, voor binnen en buiten, voor elke ondergrond

Verf is zo oud als de mensheid. En onze behoefte om te schilderen gaat zeker 30.000 jaar terug. Denk maar aan de grotten van Altamira en Lascaux. We gebruiken verf om woningen te beschermen en te kleuren, maar ook om verhalen te vertellen.

Verf is niets anders dan pigment (of kleurstof) gemengd met bindmiddel, vulstof, solventen en additieven. Achter die eenvoudige definitie gaan echter complexe chemische formules schuil. Vroeger mengden heel wat schilders zelf hun verf. Vandaag is dat specialistenwerk. Nieuwe verfrecepten worden in het laboratorium ontwikkeld en jarenlang getest voor ze op de markt verschijnen. Als wiskundigen op zoek naar het kwadraat van de cirkel, zo speuren chemici naar een verfformule met de ideale combinatie van eigenschappen. Zoals geur, glans, kleurbereik, hechting, droogtijd, open tijd, slijtvastheid, ...

Professioneel verven is een erg technische zaak. Voor elke ondergrond of toepassing heb je een aangepaste oplossing nodig die bestaat uit verschillende lagen verfproducten, aangebracht met specifieke materialen en applicatietechnieken. Zo'n oplossing wordt ook wel een verfsysteem genoemd.

De Trimetal verfsystemen voldoen aan de hoogste professionele kwaliteitsnormen om gebouwen duurzaam te beschermen, zowel binnen als buiten. Tegelijk vervullen ze een esthetische rol: ze verfraaien het straatbeeld, voegen sfeer toe aan interieurs en onderstrepen de persoonlijke smaak van de bewoners. Trimetal spendeert veel tijd aan het op punt houden van het assortiment, om steeds de beste kwaliteit te garanderen voor de vakman. Want jouw vak is ons vak.

Trimetal heeft alles in huis. Wat de opdracht ook mag zijn, de juiste producten zijn voorhanden. Zo’n breed assortiment is een geruststelling, want zo kan je elke job aan: kleine of grote opdrachten, binnen- of buitenshuis, op elke ondergrond, ...

Het assortiment van Trimetal is opgedeeld in verschillende productlijnen, afhankelijk van het te schilderen oppervlak. Daarenboven biedt Trimetal binnen deze categorieën niet alleen solventgedragen, maar ook een compleet assortiment watergedragen verven aan.

Om je een duidelijk overzicht te geven van de bestaande producten, biedt Trimetal verschillende hulpmiddelen aan, zoals een uitgebreide prijslijst en diverse brochures.

Het assortiment van Trimetal is opgesplitst in:

-Binnenmuren en plafonds

-Buitenmuren

-Lakken

-Transparante houtbescherming

-Metaalbescherming

-Vloeren