SNELLE & PROFESSIONELE UITVOERING VAN
UW SCHILDER- EN RENOVATIEWERKEN…

De Verfbeurs in Geel uw professionele verfwinkel

     DE WINKEL is ALLE DAGEN  open 

   DOORLOPEND     

        VAN 9.00 u tot 18.00 u

OOK TERUG ELKE  ZATERDAG

        VAN 10.00 u tot 15.00 u

VOOR AL UW INFO BEL VRIJBLIJVEND 

014 / 45 46 32

0470/ 746 306

 

De Verfbeurs is uw verfwinkel in Geel voor verf, behang en vloerbekleding. Met meer dan 30 jaar ervaring en een ruime expertise zijn wij uw referentie voor interieur- en decoratiewerken! 

Breed gamma aan scherpe prijzen

Een moderne tint voor uw woon- of slaapkamer of een stijlvolle vloerbekleding? Kom dan even langs bij De Verfbeurs in Geel en laat u inspireren door ons ruim aanbod aan verven, behang en raamdecoratie. Bovendien kunt u bij De Verfbeurs steeds rekenen op een professioneel kleur- en interieuradvies, bij u thuis of in de winkel. 

Wij doen het voor u 

Graag een volledig nieuwe aankleding voor uw interieur maar u weet niet hoe eraan te beginnen? Laat het over aan een expert! Ons ervaren team, gespecialiseerd in uitvoerende werken, hangt uw nieuw behang naadloos aan de muur en zorgt voor een professionele plaatsing van uw vloerbekleding, telkens met een perfect en prachtig resultaat. 

Bestel online 

Zelf aan de slag met kwaliteitsproducten maar geen tijd om even langs te komen? Bestel online! Alle verven en accessoires kunnen ook online besteld worden in onze webshop. Bestellingen worden dagelijks en gratis geleverd in de provincie Antwerpen en de Kempen. Hebt u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte voor de realisatie van uw droomproject? Neem dan even contact op met ons. We geven u graag deskundig advies.

Klantenvriendelijkheid op zijn best

99% tevreden klanten

Bij De Verfbeurs wordt elke klant persoonlijk behandeld en voorzien van technisch advies op maat. Klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel, en we doen er alles aan om u tevreden te stellen.

In onze winkel geven we u graag extra uitleg over onze verschillende producten en hoe deze te gebruiken. Wilt u liever alles laten plaatsen door ons professioneel team? Dat doen we graag voor u. Wij garanderen een perfecte afwerking, helemaal naar uw wens en stijl!