SNELLE & PROFESSIONELE UITVOERING VAN
UW SCHILDER- EN RENOVATIEWERKEN…

Contacteer ons!

De Verfbeurs in Geel uw professionele verfwinkel

 NIEUWE  OPENINGSUREN

MA.-DINS.- DOND.-VRIJD.

  9.00 u  -  18.00 u 

WOENSDAG - ZATERDAG - ZON -EN FEESTDAGEN 

GESLOTEN

 

*25 %  SUPERKORTING 

OP AL uw  AANKOPEN IN  STOCK *

VERF KOPEN !!!

kijk en vergelijk met alle doe het zelf zaken

voorbeeld

5 Lt muurverf HISTOR  PERFECT FINISH ZIJDEmat 107,35€  KLEUR NAAR WENS 

TOPPRIJS *49,95 € !!!  *KORTING AL VERREKEND

 

   * DEZE ACTIE GELDIG VAN 27/12/2019 - 27/01/2020 OOK OP AL UW BESTELLINGEN   

* KORTINGEN - 25% NIET CUMMULEERBAAR MET LOPENDE KORTINGEN IN DE WINKEL OF OP DE  WEBSITE

  DE WINKEL-TOONZAAL

WOENSDAG STEEDS GESLOTEN

   ZON-FEESTDAGEN GESLOTEN  

  VOOR   AL  UW  INFO 

  BEL  VRIJBLIJVEND  

  014 / 45 46 32  

  0470/ 746 306  

* 25 % SUPERKORTING 

OP ALLE  AANKOPEN *  

 

* KORTINGEN NIET CUMMULEERBAAR MET LOPENDE KORTINGEN IN DE WINKEL OF WEBSITE

 

 

De Verfbeurs is uw verfwinkel in Geel voor verf, behang en vloerbekleding. Met meer dan 31 jaar ervaring en een ruime expertise zijn wij uw referentie voor interieur- en decoratiewerken! 

Breed gamma aan scherpe prijzen

Een moderne tint voor uw woon- of slaapkamer of een stijlvolle vloerbekleding? Kom dan even langs bij De Verfbeurs in Geel en laat u inspireren door ons ruim aanbod aan verven, behang en raamdecoratie. Bovendien kunt u bij De Verfbeurs steeds rekenen op een professioneel kleur- en interieuradvies, bij u thuis of in de winkel. 

Wij doen het voor u 

Graag een volledig nieuwe aankleding voor uw interieur maar u weet niet hoe eraan te beginnen? Laat het over aan een expert! Ons ervaren team, gespecialiseerd in uitvoerende binnen -en buitenschilderwerken, hangt uw nieuw behang naadloos aan de muur en zorgt voor een professionele plaatsing van alle soorten vloeren en vloerbekleding, telkens met een perfect en prachtig resultaat. 

Bestel online 

Zelf aan de slag met kwaliteitsproducten maar geen tijd om even langs te komen? Bestel online! Alle verven en accessoires kunnen ook online besteld worden in onze webshop. Bestellingen worden dagelijks en gratis geleverd in de provincie Antwerpen en de Kempen. Hebt u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte voor de realisatie van uw droomproject? Neem dan even contact op met ons. We geven u graag deskundig advies.

Klantenvriendelijkheid op zijn best

99% tevreden klanten

Bij De Verfbeurs wordt elke klant persoonlijk behandeld en voorzien van technisch advies op maat. Klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel, en we doen er alles aan om u tevreden te stellen.

In onze winkel geven we u graag extra uitleg over onze verschillende producten en hoe deze te gebruiken. Wilt u liever alles laten plaatsen door ons professioneel team? Dat doen we graag voor u. Wij garanderen een perfecte afwerking, helemaal naar uw wens en stijl!